Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Alle gebruikte metalen zijn hypo allergeen

Choker/halsketting van amethist

 45,95

Amethist choker: elegante kracht & balans (42 cm)

Ervaar de serene kracht en schoonheid van amethist met deze elegante choker/halsketting. Gemaakt met 42 cm lange rij van 10 mm  amethist edelstenen, straalt deze ketting pure luxe en verfijning uit. De gerodineerde RVS fournituren en met zirkonia afgewerkte karabijnsluiting zorgen voor een duurzame en glanzende afwerking.

De symboliek van amethist:

  • Kracht & Balans: Amethist is een paarse edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende en rustgevende effecten. Het zou stress en angst verminderen, innerlijke vrede bevorderen en je spirituele groei stimuleren. Amethist wordt ook geassocieerd met kracht, moed en wijsheid.
  • Intuïtie & Creativiteit: Deze steen zou je intuïtie en creativiteit verhogen, waardoor je helderder kunt denken en je dromen gemakkelijker kunt verwezenlijken.
  • Verslaving & Bescherming: Amethist zou ook nuttig kunnen zijn bij het overwinnen van verslavingen en je aura beschermen tegen negatieve energieën.

De details van de choker:

  • Materialen: 6 mm facet geslepen amethist edelstenen, gerodineerde RVS fournituren, zirkonia
  • Lengte: 42 cm
  • Sluiting: Karabijnsluiting met zirkonia
  • Verstelbaarheid: 5 cm kettinkje voor een perfecte pasvorm

Deze prachtige choker is niet alleen een stijlvol sieraad, maar ook een krachtig symbool van innerlijke kracht, balans en spirituele groei.

Bestel nu je Amethist Choker en ervaar de kracht en schoonheid van deze unieke edelsteen!

Op voorraad

Beschrijving

Eenvoudig mooie choker/halsketting van amethist edelstenen, gerodineerde rvs fournituren en een, met zirkonia afgewerkte, karabijn sluiting voorzien ven een 5 cm kettinkje.

Amethist: kracht, moed en wijsheid

Extra informatie

Soort steen

Amethist edelstenen 10mm

Fournituren

Gerodineerd rvs

Sluiting

Karabijn slotje met zirkonia en 5 cm kettinkje

Lengte

42 cm – 47 cm